Φωτογράφιση με την Greek Venture

Επαγγελματική φωτογράφιση κατοικιών

Οι φωτογραφίες είναι το πιο σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ για την καταχώρηση μίας κατοικίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα διαβάσουν λέξη από την περιγραφή του σπιτιού, χωρίς να επεξεργαστούν πρώτα τις φωτογραφίες του. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική.

Οι καλές φωτογραφίες αναδεικνύουν το χώρο σας και βοηθούν στο να λαμβάνετε κρατήσεις πιο συχνά. Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να πειστούν πως διαθέτετε μια κατοικία ανάλογη των προσδοκιών τους θα πρέπει να δουν φωτογραφίες από τους χώρους, που θα τους κινήσουν το ενδιαφέρον και θα πουν ότι αξίζει τα χρήματα τα οποία ζητάτε για την ενοικίαση της.

Οι ωραίες φωτογραφίες είναι ανάλογες πάντα με το χρηματικό ποσό, αφού με μία επαγγελματική φωτογράφιση δωματίων/κατοικιών θα καταφέρετε είτε να αυξήσετε τις τιμές της ενοικίασης είτε να διατηρήσετε τις τιμές και να αυξήσετε τους ενδιαφερόμενους.

Γιατί να κάνω επαγγελματική φωτογράφιση;

Οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την καταχώρησή σας και να αναδείξετε το χώρο σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι φωτογραφίες, από τους έμπειρους φωτογράφους μας, βοηθούν τους επισκέπτες να καταλάβουν ακριβώς τι να περιμένουν έτσι ώστε να έχουν μια υπέροχη διαμονή από τη στιγμή που θα φτάσουν.

Τι περιλαμβάνεται;

Ο φωτογράφος θα χρειαστεί περίπου μια με δύο ώρες στο χώρο σας για να τραβήξει τις σωστές φωτογραφίες. Αφού γίνει η φωτογράφιση χρειάζονται περίπου 3 έως 4 μέρες για να γίνει η επεξεργασία τους και να είναι έτοιμες για χρήση.

 

Πόσο κοστίζει;

Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος και την τοποθεσία του χώρου σας. Κατά κανόνα, η φωτογράφιση ενός στούντιο κοστίζει λιγότερο από τη φωτογράφιση ενός σπιτιού με 5 υπνοδωμάτια. Θα σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος όταν θα γνωρίζουμε περισσότερα για τον χώρο σας.

Τι γίνετε αν χρειαστεί να αλλάξω το ραντεβού;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το ραντεβού πριν από τη φωτογράφιση, αλλά καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Το κόστος της υπηρεσίας δεν επιστρέφεται μετά την έναρξη της φωτογράφισης

Ποιες περιοχές καλύπτει η Greek Venture;

Προς το παρόν καλύπτουμε όλες τις περιοχές τις Κρήτης.