Γραφιστικές υπηρεσίες από την Greek Venture

Εταιρική ταυτότητα

Η εικόνα της επιχείρισής σας θέλετε αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, το κύρος, την αξιοπιστία και την ισχύ σας. Είναι λοιπόν σημαντική η δημιουργία ή η ανανέωση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δώστε τη δυναμικότητα στην επιχείριση σας. Μαζί θα δημιουργήσουμε την εικόνα που θέλετε να επικοινωνήσετε με ολοκληρωμένες λύσεις για το λογότυπο, τις επαγγελματικές κάρτες και το εταιρικό σας έντυπο φυλλάδιο.

Διαφημιστικές υπηρεσίες

Ένα μήνυμα για να αποτυπωθεί καλύτερα και να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό χρειάζεται καλαίσθητη και επαγγελματική εμφάνιση. Η Greek Venture είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει όλες τις διαφημιστικές ανάγκες σας με το σχεδιασμό εντύπων και ιστοσελίδων, αλλά και υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης. Σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, συνδυάζοντας τη δημιουργική σκέψη και την υψηλή αισθητική με την τεχνολογία. Υποστηρίζουμε γραφιστικά, διαφημιστικές υπηρεσίες σχεδιασμού για όλο το εύρος εφαρμογών όπως: Flyers, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, Έντυπα, Brochures, αφίσες, τιμοκατάλογοι/μενού, μακέτες κλπ.

To τμήμα μας μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη όσον αφορά την εταιρική σας ταυτότητα, και ότι έχει σχέση με έντυπο/διαφημιστικό υλικό. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο που μας ανατίθεται ως μία ξεχωριστή δημιουργία και όχι ως μία τυποποιημένη και διεκπεραιωτική διαδικασία. Φροντίζουμε για ένα αποτέλεσμα καλλιτεχνικά πρωτότυπο και τεχνικά άρτιο.

• Εγγυημένα αποτελέσματα

• Καινοτόμες τεχνικές

• Μοναδικός σχεδιασμός

Αφού συζητήσουμε μαζί σας και καταγράψουμε όσο καλύτερα γίνεται τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας, τις ανάγκες και τους στόχους που έχετε, ξεκινάμε να σχεδιάζουμε διαφορετικές προτάσεις. Η δημιουργία και η διαχείριση της εταιρικής ταυτότητας θα πρέπει να συνδυάζεται με τεχνικές branding για την εφαρμογή και την σωστή χρήση του εταιρικού λογοτύπου (στα προϊόντα, τη συσκευασία, τις επαγγελματικές κάρτες, τα email, το site, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α.).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου είμαστε σε συνεχή επαφή, για να καταφέρουμε να αποτυπώσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Στόχος μας είναι το τελικό δημιουργικό που θα πάρετε στα χέρια σας, να σας αντιπροσωπεύει στο μέγιστο και να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πραγματικά πετυχημένο.