100% ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα προώθησης όπου ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει πλήρη πρόσβαση και μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο όλα τα ερωτήματα και τις κρατήσεις που αφορούν το ακίνητό του. Έχοντας πλήρη διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές μας μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή και βέλτιστη προώθηση του ακινήτου σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

WORLD MARKET

BOOKING

AIRBNB

EXPEDIA

HOMEAWAY

TRIPADVISOR

TRIVAGO

Other portals

HOLIDAY LETTINGS

FLIPKEY

 

NIUMBA

HOUSETRIP

HOLIDU

Our Portal

GREEKVENTURE.COM

Διαχειριστικό (Channel Manager): Σε συνεργασία με μια νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρεία στον χώρο του προγραμματισμού την Codnext Software International LTD έχει δημιουργηθεί ένα διαχειριστικό πρόγραμμα όπου ο ιδιοκτήτης όχι μόνο ενημερώνεται για τις κρατήσεις αλλά μπορεί αν επιθυμεί να προχωρήσει σε προσωπικές κρατήσεις άμεσα. Ρωτήστε μας για όλες τις δυνατότητες που σας δίνει το διαχειριστικό μας.

βασικεσ Παροχες καταλυματων

Τουριστικός Οδηγός

Crete-advisor.com


Παρέχουμε τουριστικό οδηγό στους πελάτες του καταλύματος σας για τις δραστηριότητες και τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής σας. Βοηθήστε μας να εμπλουτίσουμε τον οδηγό στην περιοχή σας με τις προτάσεις σας.

Εξτρα Παροχες

Σας προτείνουμε τις πλέον κατάλληλες και συμφέρουσες λύσεις για τη διαφήμιση ή την προώθηση των καταλυμάτων & υπηρεσιών σας μέσω διαδικτύου. Αξιοποιούμε τα social media (facebook, instagram, twitter), χρησιμοποιούμε ενσωματωμένες διαφημίσεις (google adwords), παρέχουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων κ.ά. Ανάλογα με το αντικείμενό σας, το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει είτε με συνδυασμό των παραπάνω είτε με τη χρήση όποιου από τα παραπάνω αποδίδει καλύτερα. Εγγυημένα, εμείς θα βρούμε την αποτελεσματικότερη λύση για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη ιστοσελίδα για εσάς, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, για την προβολή ή την προώθηση του καταλύματός σας & των υπηρεσιών σας. Η εντατική μελέτη των αναγκών σας και οι στοχευμένες προτάσεις μας αποσκοπούν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα εξοικονομώντας χρόνο και κόστος.

Το γραφιστικό μας τμήμα είναι σε λειτουργία και εκτός από τη δημιουργία γραφιστικών για την ιστοσελίδα σας, αναλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπου, επαγγελματικής κάρτας, διαφημιστικού φυλλαδίου και όποιων άλλων γραφιστικών αναγκών έχετε για το κατάλυμά σας.

Το φωτογραφικό μας τμήμα αναλαμβάνει τη φωτογράφιση του καταλύματός σας και την επεγεργασία του υλικού. Στην επαγγελματική φωτογράφιση εσωτερικού χώρου δίνουμε βάση στις αρχιτεκτονικές λήψεις και συμπληρώνουμε την αίσθηση του κτιρίου με τις λεπτομέρειες της κάθε γωνιάς.

Δεν είσαι ακόμα πελάτης μας ;

Εγγράψου τώρα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 24 ωρών!

ΕΓΓΡΑΦΗ

MY PORTFOLIO